KRMENADLE SA MEDOM I SOJA SOSOM Sočne i mekane, a meso se lepi za prste
Ručak u kom će cela porodica uživati.
Potrebno je:
- 4 krmenadle
- 2 kašike meda
- 3 kašike soja sosa
- 2 čena belog luka, sitno seckana
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika balzamiko sirćeta
- prstohvat čili pahuljica (opciono)
- so i biber po ukusu
Priprema:
Krmenadle posolite i pobiberite, a zatim ih propržite na maslinovom ulju dok ne postanu zlatnosmeđe. U međuvremenu, u manjoj posudi pomešajte med, soja sos, seckani beli luk, balzamiko sirće i čili pahuljice. Kada su krmenadle pečene, prelijte ih pripremljenim sosom i smanjite vatru. Krčkajte krmenadle u sosu nekoliko minuta, povremeno ih okrećući, dok se sos ne zgusne i ne karamelizuje. Poslužite ih uz pirinač ili povrće na pari, uz preliv od soja sosa i meda.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)