VOJVOĐANSKE KVAŠENICE ZA DORUČAK KOJI SE PAMTI Polizaćete i tanjir koliko su ukusne
Samo dodajte jogurt ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 hleb
- 3 jajeta
- 100 ml mleka
- ulja za prženje
Priprema:
Stari hleb isecite na parčiće. Viljuškom umutite jaja pa dodajte mleko. Zatim kriške hleba umačite u umućena jaja sa mlekom i stavljajte u tiganj sa zagrejanim, vrelim uljem. Pržite po minut sa obe strane. Na kraju ih vadite na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)