MIMOZA SALATA KRALJICA SLAVSKE TRPEZE Kremasta i izdašna, nema ko je ne voli
Pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 5 krompira
- 4 jaja
- 200 g šunke
- 300 g kačkavalja
- 2 čaše kisele pavlake
- 100 g majoneza
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, ohladite i oljuštite. Jaja skuvajte, pa ohladite i oljuštite. Napravite preliv za salatu: pomešajte pavlaku i majonez, pa posolite po ukusu. Dno providne činije premažite prelivom. Narendajte krompir, pa ga namažite prelivom. Preko narendajte šunku i premažite prelivom. Narendajte kuvano jaje, pa stavite preliv. Preko narendajte kačkavalj. Ponovite postupak. Odozgo preko salate narendajte preostali kačkavalj.
Možda vas zanima:
NAJBRŽA SLANA ROZEN TORTA Slavsko predjelo bez konkurencije
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA Kremasta, izdašna i razvaljuje ukusom
Pravi se lako, a gosti će stajati u redu za još.
RUMUNI DRUGAČIJE PRAVE RUSKU SALATU 1 sastojak joj daje sočnost i punoću ukusa
Kremasta i neodoljiva, bićete oduševljeni.
SLANA OBLANDA TORTA ZA NAJLEPŠU SLAVU Pravi se maltene sama, a gosti će stajati u redu za još
Smažaće se čim se postavi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)