KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE Razvaljuju ukusom, a bićete siti satima
Ručak u kome će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 200 g brašna
- 100 ml ulja
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kocka za supu (goveđa)
- 500 ml vode
Priprema:
Šnicle po ukusu posoliti, uvaljajte u brašno i pržite ih obe strane da porumene. Izvaditi na ubrus. U istoj šerpi propržiti iseckane crni i beli luk. U vreloj vodi razmutiti kocku za supu pa dodati u šerpu. Dodati mlevenu papriku i kašiku brašna, promešati da ne bude grudvica. Vratiti šnicle u šerpu i ostaviti da se dinstaju pola sata, začiniti još ako treba.
Možda vas zanima:
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE ZA PRAVE LJUBITELJE MESA Saftaste i mekane kao puter
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
KRALJEVSKE ŠNICLE KAO ONE IZ ELITNIH RESTORANA Jednostavne, sočne i savršene
Ručak u kome će uživati cela porodica.
JUNEĆE ŠNICLE U SOSU OD SENFA Aromatični ručak koji tera vodu na usta
Mekane i sočne, pravićete stalno.
LOVAČKE ŠNICLE PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Sočne i mekane kao duša
Nema ko vam neće tražiti recept.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)