TRIKOVI ZA NAJBOLJU CEZAR SALATU Ovako je prave u restoranu i zato je savršena
Primenite ove jednostavne trikove i osetićete ogromnu razliku u ukusu.
1.Listovi salate
Koristite ajsberg ili zelenu salatu, ali samo unutrašnje, male listove. Slađi su od spoljašnjih i lepše izgledaju.
2. Potopite listove
Listove zelene salate potopite u ledenu vodu pre serviranja, za dodatnu hrskavost i svežinu.
3. Obrišite listove
Da bi se dresing bolje uhvatio za listove salate, prvo ih dobro obrišite i osušite.
4. Napravite sami krutone
Od kockica tost hleba napravite sami krutone. Zatim ih ispržite na malo ulja uz dodatak začina.
5. Kuvana jaja
Stavite sveža jaja u hladnu vodu, potom uključite ringlu i povremeno mešajte dok se voda zagreva i jaja kuvaju.
Možda vas zanima:
CEZAR SALATA KAO IZ RESTORANA Bićete siti satima, a svaki zalogaj je raj za nepca
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
DANAS JE NJEN ROĐENDAN Cezar salata je nastala pre 99 godina, a njena popularnost i dalje ne bledi!
Na današnji dan je prvi put napravljena, pa je zato 4. jul proglašen Svetskim danom Cezar salate.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)