POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
Sastojci (za 2 sendviča):
- 1 konzerva tunjevine u salamuri ili vodi
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica limunovog soka
- So i biber po ukusu
- 1 manji krastavac (sveži), narezan ili sitno seckan
- 1 manji paradajz ili nekoliko čeri paradajza
- Malo zelene salate, rukole ili spanaća
- 1 kašika posnog majoneza (opciono)
- 4 kriške hleba (integralnog ili belog) ili 2 posne zemičke
Priprema:
U činiji pomešajte tunjevinu, maslinovo ulje i limunov sok. Posolite i pobiberite po ukusu.
Ako želite kremastiju verziju, dodajte kašiku posnog majoneza.
Nasecite krastavac i paradajz na tanke kriške. Operite i osušite listove salate.
Na prvu krišku hleba stavite list salate.
Preko nje rasporedite polovinu pripremljene tunjevine.
Dodajte krastavac i paradajz.
Poklopite drugom kriškom hleba.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)