POSNA PAVLAKA SAVRŠENO ZAMENJUJE MLEČNU Lagana i glatka, sa njom sve uspeva
Kremasta i ukusna, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- 150 g sirovih indijskih oraha
- 120 ml vode
- 1 kašika svežeg limunovog soka
- 1 kašičica jabukovog sirćeta
- pola kašičice soli
- četvrtina kašičice senfa
Priprema:
Indijske orahe potopite 4 sata u vodu. Onda ih isperite dok ne dobijete bistru vodu. Zatim stavite u blender, kao i orahe, limunov sok, vodu, so, senf i jabukovo sirće. Dobro blendajte dok ne dobijete kremastu smesu. Onda sipajte još 120 ml vode. Ostavite pavlaku u frižideru da se ohladi, ili čuvajte do 5 dana u zatvorenoj posudi.
PUNJENA JAJA SAVRŠENO SLAVSKO PREDJELO Prave se maltene sama, a svi gosti ih vole
Predjelo koje može i dete da napravi, a fantastičnog ukusa.
DOMAĆE KIFLICE SA ČVARCIMA MEKANE KAO DUŠA A biće sveže i prekosutra
Mirisne i slasne, zaboravićete na pekaru.
POSNA PAVLAKA SAVRŠENO ZAMENJUJE MLEČNU Lagana i glatka, sa njom sve uspeva
Kremasta i ukusna, bićete oduševljeni.
PAŠTETA OD KIKIRIKIJA ZA POST NA VODI Energetska bomba od koje ćete biti siti satima
Savršena za samostalno mazanje na hleb, ali i sočne posne sendviče.
BEZALKOHOLNO KUVANO VINO ZALUDELO DOMAĆICE NA MREŽAMA Greje dušu i telo
Služit toplo, uz parče narandže ili štapić cimeta.
Komentari (0)