POSNA PAVLAKA SAVRŠENO ZAMENJUJE MLEČNU Lagana i glatka, sa njom sve uspeva

Ivana Pavlović

08:30

Sezonski recepti 0

Kremasta i ukusna, bićete oduševljeni.

posna pavlaka
Shutterstock

Potrebno je:

  • 150 g sirovih indijskih oraha
  • 120 ml vode
  • 1 kašika svežeg limunovog soka 
  • 1 kašičica jabukovog sirćeta
  • pola kašičice soli
  • četvrtina kašičice senfa 

Priprema:

Indijske orahe potopite 4 sata u vodu. Onda ih isperite dok ne dobijete bistru vodu. Zatim stavite u blender, kao i orahe, limunov sok, vodu, so, senf i jabukovo sirće. Dobro blendajte dok ne dobijete kremastu smesu. Onda sipajte još 120 ml vode. Ostavite pavlaku u frižideru da se ohladi, ili čuvajte do 5 dana u zatvorenoj posudi. 

Komentari (0)

Loading