BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.

Brzi kolač
Možda vas zanima:

JABUKE I CIMET SU GLAVNI Samo par sastojaka i eto savršen dezertni užitak!
Jednostavno se može napraviti.

MEKAN I UKUSAN Najbolji recept za slavski kolač, lepši nećete napraviti
Recept je jedinstven.

JEFTIN I UKUSAN KOLAČ Napravite ovaj sočni desert koji se uklapa u sve prilike
Pravite ga kad hoćete.

Sastojci:
3 jaja
10-12 kašika eritrita (ili šećera)
1 vanilin šećer
3 kašike ulja
300 ml mleka
2 čaše zobenih pahuljica
1 prašak za pecivo
4 slatke jabuke
1 kašičica cimeta
1/2 čaše crne čokolade
šećer u prahu
Priprema:
Umutite jaja i šećer te dodajte ulje i mleko i ponovo sve dobro izmiksajte. Sameljite zobene pahuljice u brašno. U njih dodajte prašak za pecivo i šećer u prahu te sve prebacite u mokru smesu. Miksajte dok se sve dobro ne sjedini. Oljuštite i narendajte jabuke pa ih prebacite u smesu, pospite cimetom i komadićima čokolade te sve dobro promešajte. U dublji pleh stavite pek-papir. Ulijte smesu i stavite da se peče 25-30 minuta na 200 stepeni. Čačkalicom probajte da li je gotovo - treba da se smesa ne lepi za čačkalicu. Kolač ohladite i pospite šećerom u prahu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.
Komentari (0)