BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.
Brzi kolač
Sastojci:
3 jaja
10-12 kašika eritrita (ili šećera)
1 vanilin šećer
3 kašike ulja
300 ml mleka
2 čaše zobenih pahuljica
1 prašak za pecivo
4 slatke jabuke
1 kašičica cimeta
1/2 čaše crne čokolade
šećer u prahu
Priprema:
Umutite jaja i šećer te dodajte ulje i mleko i ponovo sve dobro izmiksajte. Sameljite zobene pahuljice u brašno. U njih dodajte prašak za pecivo i šećer u prahu te sve prebacite u mokru smesu. Miksajte dok se sve dobro ne sjedini. Oljuštite i narendajte jabuke pa ih prebacite u smesu, pospite cimetom i komadićima čokolade te sve dobro promešajte. U dublji pleh stavite pek-papir. Ulijte smesu i stavite da se peče 25-30 minuta na 200 stepeni. Čačkalicom probajte da li je gotovo - treba da se smesa ne lepi za čačkalicu. Kolač ohladite i pospite šećerom u prahu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JABUKE I CIMET SU GLAVNI Samo par sastojaka i eto savršen dezertni užitak!
Jednostavno se može napraviti.
MEKAN I UKUSAN Najbolji recept za slavski kolač, lepši nećete napraviti
Recept je jedinstven.
JEFTIN I UKUSAN KOLAČ Napravite ovaj sočni desert koji se uklapa u sve prilike
Pravite ga kad hoćete.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)