BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.
Brzi kolač
Sastojci:
3 jaja
10-12 kašika eritrita (ili šećera)
1 vanilin šećer
3 kašike ulja
300 ml mleka
2 čaše zobenih pahuljica
1 prašak za pecivo
4 slatke jabuke
1 kašičica cimeta
1/2 čaše crne čokolade
šećer u prahu
Priprema:
Umutite jaja i šećer te dodajte ulje i mleko i ponovo sve dobro izmiksajte. Sameljite zobene pahuljice u brašno. U njih dodajte prašak za pecivo i šećer u prahu te sve prebacite u mokru smesu. Miksajte dok se sve dobro ne sjedini. Oljuštite i narendajte jabuke pa ih prebacite u smesu, pospite cimetom i komadićima čokolade te sve dobro promešajte. U dublji pleh stavite pek-papir. Ulijte smesu i stavite da se peče 25-30 minuta na 200 stepeni. Čačkalicom probajte da li je gotovo - treba da se smesa ne lepi za čačkalicu. Kolač ohladite i pospite šećerom u prahu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JABUKE I CIMET SU GLAVNI Samo par sastojaka i eto savršen dezertni užitak!
Jednostavno se može napraviti.
MEKAN I UKUSAN Najbolji recept za slavski kolač, lepši nećete napraviti
Recept je jedinstven.
JEFTIN I UKUSAN KOLAČ Napravite ovaj sočni desert koji se uklapa u sve prilike
Pravite ga kad hoćete.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)