TRIKOVI KUVARA ZA SAVRŠEN PIRE Biće vam vazdušast i kremast kao iz restorana!
Ne, nije tajna samo u tome da se pravi s mlekom.

Svi znamo da pire sa mlekom ima lepši ukus. Ali profesionalni kuvari koriste još neke cake zbog kojih je pire u restoranu uvek malo ukusniji i mekši nego onaj koji napravite kod kuće. Ruska kulinarska blogerka Elena Golutsova otkrila je šta je u pitanju. Za kremastiji pire krompir, osušite krompir posle kuvanja i pritisnite kroz sito. Zatim dodajte vruće mleko (nikako hladno) i istopljen puter, pa mikserom umutite. Tako će pire biti vazdušastiji i imaće svetliju boju.
Možda vas zanima:

OTKRIVAMO VAM TAJNU HRSKAVOG POMFRITA Dve stvari treba uradite i biće kao iz restorana!
Evo kako da napravite najbolji i najhrskaviji domaći pomfrit!

Kada nemate vremena da doručkujete NAPRAVITE OMLET ZA PONETI
Odlično rešenje za dan pun obaveza.

RECEPT ZA RESTOVAN KROMPIR Od 3 sastojka koje imate u kući dobićete jeftin, a odličan ručak
Ukusno jelo koje može biti prilog uz meso i ribu, a možete ga jesti samo uz salatu..

SUPER KROMPIR IZ RERNE Krckaviji i ukusniji sigurno niste jeli
Može da bude brza večera ili da se jede kao prilog uz meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KIFLICE SA POSNIM MAJONEZOM Biće još bolje od onih iz pekare
Najbolje služite uz posni jogurt ili kiselo mleko.

POSNA MAKOVNJAČA Mirisna i mekana kao duša, neprevaziđenog ukusa
Savršena za sve svečane prilike i slavsku trpezu.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.
Komentari (0)