JELO NA KAŠIKU KOJE SVIMA USPEVA Preukusna čorba koja će vam biti potez dana
Sjajan recept!

Čorba
Možda vas zanima:

DA VAM UGREJE DUŠU Čorbu mogu da spremaju i zauzete žene
Ne oduzima mnogo vremena.

ORIGINALNI RECEPT Čorbu od sočiva će te stalno spremati
Neobična, a ukusna.


ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
Sastojci:
500 g paradajza
so
crni luk
aleva paprika
zelena paprika
peršunov list
celerov list
brašno
ulje
1-2 kašike pirinča
Priprema:
Opran i očišćen paradajz staviti u duboku posudu sa poklopcem, po ukusu posoliti i uliti vodu koliko je potrebno da ga prekrije. Dodati zelenu papriku, crni luk, malo lišća celera i peršuna. Kuvati 15 minuta na umerenoj temperaturi, zatim procediti i odmah propasirati. Propasiranoj čorbi dodati blagu zapršku i na umerenoj temperaturi kuvati još nekoliko minuta. Dodati 1-2 kašike pirinča i nastaviti sa kuvanjem dok pirinač ne omekša. Skloniti sa grejne ploče, poslužiti toplo dekorisano po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.
Komentari (0)