POSNI PAPRIKAŠ SA PEČURKAMA Slasno jelo na kašiku, nećete osetiti da nedostaje meso
Izdašno jelo koje je odličan izbor za posne dane.
Potrebno je
- 700 g krompira
- 2 glavice crnog luka
- 300 g šargarepe
- 500 g šampinjona
- 1 kašika ulja
- 1 kašičica soli
- biber po ukusu
- 1 kašičica začinske paprike
- svež peršun po ukusu
Priprema
Propržite luk na ulju pa dodajte isečen krompir i šargarepu. Dinstajte 10 minuta uz mešanje, pa dodajte šampinjone. Sipajte vodu da povrće ogrezne pa pustite da se krčka na tihoj vatri. Začinite biberom i suvim biljnim začinom. Na kraju, dodajte začinsku papriku i pospite peršunom. Služite toplo. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)