POSNI PAPRIKAŠ SA PEČURKAMA Slasno jelo na kašiku, nećete osetiti da nedostaje meso
Izdašno jelo koje je odličan izbor za posne dane.
Potrebno je
- 700 g krompira
- 2 glavice crnog luka
- 300 g šargarepe
- 500 g šampinjona
- 1 kašika ulja
- 1 kašičica soli
- biber po ukusu
- 1 kašičica začinske paprike
- svež peršun po ukusu
Priprema
Propržite luk na ulju pa dodajte isečen krompir i šargarepu. Dinstajte 10 minuta uz mešanje, pa dodajte šampinjone. Sipajte vodu da povrće ogrezne pa pustite da se krčka na tihoj vatri. Začinite biberom i suvim biljnim začinom. Na kraju, dodajte začinsku papriku i pospite peršunom. Služite toplo. Prijatno!
NA OVAJ JEDNOSTAVAN NAČIN OFARBAJTE JAJA U INTENZIVNO ŽUTU Potpuno je prirodan
Ako ofarbate jaja kurkumom dobićete prelepu jako žutu nijansu, a nema hemije ni veštačkih boja.
POSNA PITA SA PEČURKAMA Slasna i aromatična, a osvaja na prvi zalogaj
Osvojiće i one izbirljive.
BABA LALINE BRZE KUGLICE Tope se u ustima, a posne, najbolje stavite duplu meru
Idealne kada vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena za pripremu.
BELA ČORBA Greje dušu i telo, a pomera granice dobrog ukusa
Sočna čorba sjajan je predlog za svečanu trpezu.
JAGNJETINA SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa koji se pamti, za prave gurmane
Slasno jelo u savršenom spoju raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)