POSNI PAPRIKAŠ SA PEČURKAMA Slasno jelo na kašiku, nećete osetiti da nedostaje meso

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Izdašno jelo koje je odličan izbor za posne dane.

posni paprikaš sa pečurkama
Shutterstock

Potrebno je

  • 700 g krompira 
  • 2 glavice crnog luka
  • 300 g šargarepe
  • 500 g šampinjona
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašičica soli
  • biber po ukusu
  • 1 kašičica začinske paprike
  • svež peršun po ukusu

Priprema

Propržite luk na ulju pa dodajte isečen krompir i šargarepu. Dinstajte 10 minuta uz mešanje, pa dodajte šampinjone. Sipajte vodu da povrće ogrezne pa pustite da se krčka na tihoj vatri. Začinite biberom i suvim biljnim začinom. Na kraju, dodajte začinsku papriku i pospite peršunom. Služite toplo. Prijatno!

Komentari (0)

Loading