POMFRIT Bez kapi ulja a slasan i ukusan, zagrejaće vam dušu i telo
Začini dodaju na aromatičnosti. Dodajte prilog po ukusu i uživajte.

Potrebno je
- 500 g krompira
- 2 belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema:
Krompir oprerite, oljuštite i isecite na što tanje štapiće. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočite u belanca, a potom ređajte na papir za pečenje. Ovako pripremljen pomfrit pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
Možda vas zanima:

DOMAĆI POMFRIT BEZ KAPI ULJA Biće hrskav i spolja i iznutra, a mnogo zdraviji
Ukusan i slasan, pravićete stalno.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a posan na vodi
Služite uz kuvano povrće ili salatu po izboru.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Spolja hrskvav, iznutra sočan, začinjeni prepečeni batat
Mladim krompirićima retko koji prilog može da parira! Osim možda savršeno začinjenog i fino prepečenog slatkog krompira iz rerne. O, da, spremite se za aromatičniju i zdraviju varijantu omiljenog ručka!

BAKINA POSNA ŠTRUDLA SA MAKOM Recept star 50 godina na kome su odrasle generacije
Preukusna, a zamirisaće cela kuća.

CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.

SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.
Komentari (0)