POMFRIT Bez kapi ulja a slasan i ukusan, zagrejaće vam dušu i telo
Začini dodaju na aromatičnosti. Dodajte prilog po ukusu i uživajte.
Potrebno je
- 500 g krompira
- 2 belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema:
Krompir oprerite, oljuštite i isecite na što tanje štapiće. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočite u belanca, a potom ređajte na papir za pečenje. Ovako pripremljen pomfrit pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
Možda vas zanima:
POMFRIT OD TIKVICA ZA FIT LINIJU Mnogo zdraviji, a preukusan, ukućani će stajati u redu za još
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Preukusan, a mnogo zdraviji, polizaćete i tanjir koliko je slasan
Služite uz meso ili prilog po želji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a mnogo zdraviji od onog klasičnog
Samo dodajte prilog po želji.
DOMAĆI POMFRIT BEZ KAPI ULJA Biće hrskav i spolja i iznutra, a mnogo zdraviji
Ukusan i slasan, pravićete stalno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)