KAKO DA DOBIJETE NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uradite ovo i ispašće savršen
Potrebno je da promenite redosled kojim pravite i videćete ogromnu razliku. Biće kremast i neodoljiv.
Puter dodajete na kraju
Po osnovnoj verziji kuvanom krompiru dodajete mleko i puter i umutite sastojke. Ali da bi vam ispao kremast potrebno je da promenite redosled. Prvo krompir umutite sa mlekom pa tek onda dodajte puter, ispašće mnogo ukusniji i sastojci će bolje da se sjedine.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)