SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim a sjajan je predlog i za svečanu trpezu.

svinjski vrat sa kajmakom i paprikama
Shutterstock

Potrebno je

  • 1,2 kg svinjskog vrata
  • 50 ml ulja
  • 1 kašika suvog začina
  • 2 čaše vode
  • 1 kašika mekog brašna
  • 4-5 crvenih pečenih paprika
  • 2 čena belog luka
  • 100 g kajmaka

Priprema:
Meso isecite na šnicle, začinite, stavite u tepsiju, prelijte s malo vode i pecite na 200 stepeni sat vremena. Iseckajte paprike, pomešajte sa kajmakom, premažite preko mesa, pa vratite u rernu na desetak minuta da se sve lepo zapeče. 

Komentari (0)

Loading