KAKO SE NAJBOLJE ČISTI APARAT ZA BAKIN KOLAČ Ovo nikako nemojte da radite
Svi vole da jedu bakin kolač, ali problem nastaje kada treba da se čisti. Nekada je dovoljno samo da ga prebrišete ali nikako nemojte to da radite dok je vruć, već sačekajte da se potpuno ohladi.
Nikako nemojte da čistite vruć aparat
Nakon upotrebe ga isključite i ostavite da se ohladi. Onda ga prebrišite ubrusom da otklonite višak hrane. Ako je baš zalepljeno pređite uljem pa ubrusom. Pomešajte nekoliko kapi deterdženta za sudove sa par kapi tople vode pa u to namočite magičnu krpu. Zatim ocedite pa prođite time pločice aparata i ono između. Krpu isperite pa ponovite postupak. Očistite aparat sa spoljašnje strane na isti način. Dobro osušite i unutrašnjost i spoljašnost aparata a ako ostane lepljiv napravite pastu od sode bikarbone i hidrogena, premažite sve, pa ostavite da odstoji sat vremena. Vlažnom krpom pređite preko svega, posebno obratite pažnju na proreze. Kada se dobro osuši, spakujte ga i odložite kao i inače.
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Komentari (0)