KAKO SE NAJBOLJE ČISTI APARAT ZA BAKIN KOLAČ Ovo nikako nemojte da radite
Svi vole da jedu bakin kolač, ali problem nastaje kada treba da se čisti. Nekada je dovoljno samo da ga prebrišete ali nikako nemojte to da radite dok je vruć, već sačekajte da se potpuno ohladi.
Nikako nemojte da čistite vruć aparat
Nakon upotrebe ga isključite i ostavite da se ohladi. Onda ga prebrišite ubrusom da otklonite višak hrane. Ako je baš zalepljeno pređite uljem pa ubrusom. Pomešajte nekoliko kapi deterdženta za sudove sa par kapi tople vode pa u to namočite magičnu krpu. Zatim ocedite pa prođite time pločice aparata i ono između. Krpu isperite pa ponovite postupak. Očistite aparat sa spoljašnje strane na isti način. Dobro osušite i unutrašnjost i spoljašnost aparata a ako ostane lepljiv napravite pastu od sode bikarbone i hidrogena, premažite sve, pa ostavite da odstoji sat vremena. Vlažnom krpom pređite preko svega, posebno obratite pažnju na proreze. Kada se dobro osuši, spakujte ga i odložite kao i inače.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)