KAKO SE NAJBOLJE ČISTI APARAT ZA BAKIN KOLAČ Ovo nikako nemojte da radite
Svi vole da jedu bakin kolač, ali problem nastaje kada treba da se čisti. Nekada je dovoljno samo da ga prebrišete ali nikako nemojte to da radite dok je vruć, već sačekajte da se potpuno ohladi.
Nikako nemojte da čistite vruć aparat
Nakon upotrebe ga isključite i ostavite da se ohladi. Onda ga prebrišite ubrusom da otklonite višak hrane. Ako je baš zalepljeno pređite uljem pa ubrusom. Pomešajte nekoliko kapi deterdženta za sudove sa par kapi tople vode pa u to namočite magičnu krpu. Zatim ocedite pa prođite time pločice aparata i ono između. Krpu isperite pa ponovite postupak. Očistite aparat sa spoljašnje strane na isti način. Dobro osušite i unutrašnjost i spoljašnost aparata a ako ostane lepljiv napravite pastu od sode bikarbone i hidrogena, premažite sve, pa ostavite da odstoji sat vremena. Vlažnom krpom pređite preko svega, posebno obratite pažnju na proreze. Kada se dobro osuši, spakujte ga i odložite kao i inače.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)