KAKO DA KROFNE ISPADNU SAVRŠENE Uradite ovako i biće mekane i sočne
Primenite ove jednostavne savete i napravite krofne iz snova.
Primenljivi trikovi dovešće do preukusnih i slasnih krofni
Morate da ostavite da se krofne dobro dižu kako ne bi potonule u ulju i upile previše masnoće.
Takođe, morate biti pažljivi kada ih isečete - testo za krofne je veoma delikatno, sa njim ne smete da budete grubi.
Prilikom pečenja temperatura ulja treba da bude maksimalno 170 stepeni, da ne počnu da gore.
Krofne se okreću samo jednom. Ako ih okrenete nekoliko puta, počinju da upijaju ulje.
Svi sastojci treba da budu sobne temperature, kao i prostorija u kojoj se spremaju krofne
Pre mešanja, testo mora da se udvostruči
U testo dodajte kašiku rakije ili ruma - krofne će tada upijati manje masti
Ne stavljajte previše krofni u tiganj odjednom, jer će temperatura ulja pasti i krofne će upiti previše masti.
ŠTRUDLA SA PEČURKAMA I KROMPIROM Posna a slasna, nećete ni primetiti da nema mesa
Pečurke su namirnica koja zamenjuje meso, a u kombinaciji sa lisnatim testom i krompirom, oduševiće i one izbirljive.
RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH Smažu se za tren oka, a posni, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
AKO VAM KOLAČ NE USPE POSTOJI REŠENJE 4 problema i načini da slatkiš ipak bude savršen
Većina ovih problema se desila svakoj domaćici, zato samo pratite rešenja i vaš desert će da bude kao nov.
AKO DODATE OVO POHOVANIM ŠNICLAMA BIĆE SAVRŠENE A sijaće se kao zlatnik
Dodajte ovaj jeftin sastojak kad pohujete šnicle, biće savršenog ukusa i prelepe zlatno žute boje.
KOKTEL ŠTAPIĆI BOLJI NEGO ONI KUPOVNI Za savršen doručak ili užinu, a slasni i aromatični
Od sada ove mirisne štapiće možete da pravite i u svom domu.
Komentari (0)