KAKO DA KROFNE ISPADNU SAVRŠENE Uradite ovako i biće mekane i sočne
Primenite ove jednostavne savete i napravite krofne iz snova.
Primenljivi trikovi dovešće do preukusnih i slasnih krofni
Morate da ostavite da se krofne dobro dižu kako ne bi potonule u ulju i upile previše masnoće.
Takođe, morate biti pažljivi kada ih isečete - testo za krofne je veoma delikatno, sa njim ne smete da budete grubi.
Prilikom pečenja temperatura ulja treba da bude maksimalno 170 stepeni, da ne počnu da gore.
Krofne se okreću samo jednom. Ako ih okrenete nekoliko puta, počinju da upijaju ulje.
Svi sastojci treba da budu sobne temperature, kao i prostorija u kojoj se spremaju krofne
Pre mešanja, testo mora da se udvostruči
U testo dodajte kašiku rakije ili ruma - krofne će tada upijati manje masti
Ne stavljajte previše krofni u tiganj odjednom, jer će temperatura ulja pasti i krofne će upiti previše masti.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)