KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA Jednostavan trik koji provereno radi
Provereni trik kako da jaja ne puknu tokom kuvanja.
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, često se dešava da to nije tako. Ispadnu rovita ili prekuvana.
Primenite ovaj jednostavni trik zbog kog će da budu savršena. Takođe, ovaj trik garantuje da jaja neće da puknu tokom kuvanje.
Potrebno je da osim jaja, u vodu stavite i nekoliko šibica, i ljuska će da ostane netaknuta. Dodavanje šibica će da spreči pravljenje finih pukotina u ljusci i curenje belanaca.
Napomena: Dovoljno je da ubacite 3-5 komada u vrelu vodu.
Nakon 10 minuta, kad se prohlade, proverite da li su oštećena. Bićete oduševljeni rezultatom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)