KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA Jednostavan trik koji provereno radi
Provereni trik kako da jaja ne puknu tokom kuvanja.
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, često se dešava da to nije tako. Ispadnu rovita ili prekuvana.
Primenite ovaj jednostavni trik zbog kog će da budu savršena. Takođe, ovaj trik garantuje da jaja neće da puknu tokom kuvanje.
Potrebno je da osim jaja, u vodu stavite i nekoliko šibica, i ljuska će da ostane netaknuta. Dodavanje šibica će da spreči pravljenje finih pukotina u ljusci i curenje belanaca.
Napomena: Dovoljno je da ubacite 3-5 komada u vrelu vodu.
Nakon 10 minuta, kad se prohlade, proverite da li su oštećena. Bićete oduševljeni rezultatom.
BOSTONSKA KREMPITA BEZ PEČENJA Nema ni kuvanja fila, a ukusa kao da ste se trudili satima
Sočna i mekana kao duša, bićete raspamećeni.
LAZANJA PALAČINKE Savršen spoj različitih jela u rapsodiji ukusa, za ručak koji se pamti
Ako birate između lazanja i palačinki, zašto ne biste napravili oboje?
NIJE SLUČAJNO ŠTO SU SUNĐERI RAZLIČITIH BOJA Ako koristite ovaj za osetljivo posuđe izgrebaćete ga
Možda i vi niste znali da sunđeri s razlogom imaju različite boje.
ENGLESKA PASTIRSKA PITA Specijalitet koji podseća na musaku, a ukućani će stajati u redu za još
Poznata i kao "engleska musaka", osvojiće vas od prvog zalogaja.
BELI AJVAR BOLJI OD KLASIČNOG Domaćice u Srbiji poludele za njim, a tajna je u ovom sastojku
Slasni namaz od paprike i patlidžana budi sva čula.
Komentari (0)