DODAJTE OVO KADA KUVATE RIBU Tajni sastojak da bude gurmanski specijalitet, a niko se ne bi setio
Dodajte ovaj sastojak kada kuvate ribu i ispašće savršena.
Ako pravite kuvanu ribu može da se desi da ne bude ukusna, posebno ako je rečna.
Kuvanjem može da postane žilava i ima neprijatan ukus
Ako želite da bude savršeno skuvana i postane pravi specijalitet, dodajte joj ovaj sastojak.
On će da poboljša ukus i ukloni neprijatan miris.
Sipajte 100 do 125 ml mleka u ribu, postaće mekana a ne žilava.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)