DODAJTE OVO KADA KUVATE RIBU Tajni sastojak da bude gurmanski specijalitet, a niko se ne bi setio
Dodajte ovaj sastojak kada kuvate ribu i ispašće savršena.
Ako pravite kuvanu ribu može da se desi da ne bude ukusna, posebno ako je rečna.
Kuvanjem može da postane žilava i ima neprijatan ukus
Ako želite da bude savršeno skuvana i postane pravi specijalitet, dodajte joj ovaj sastojak.
On će da poboljša ukus i ukloni neprijatan miris.
Sipajte 100 do 125 ml mleka u ribu, postaće mekana a ne žilava.
ŽU ŽU Slasne pogačice koje se brzo prave, a idealne za druženje sa prijateljima
Napravi se lako, a pojede odmah, pritom su posne.
ŠAH TORTA ZA SVETU PETKU Zaboravljena poslastica po baka Desinom receptu koju će zbog izgleda deca obožavati
Torta koja je nekada bila obavezan deo svih slavlja, a danas je totalno zaboravljena.
NAJLEPŠI JESENJI DESERT Knedle sa jabukama i cimetom, mekane kao duša, a mirišu na ljubav
Kao izmišljene za jesen, a ukućani će stajati u redu za još.
TAJNI SASTOJAK ZA JUNEĆE MESO Dodajte ovo i biće mekano i sočno umesto tvrdo i žilavo
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u ukusnom obroku.
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA Biće mekane i vazdušaste, a evo u čemu je caka
Još bolja od one kupovne, pravićete stalno.
Komentari (0)