DOMAĆI JOGURT BOLJI OD KUPOVNOG Gust kao onaj grčki, pravićete stalno
Potrebna su vam samo 2 sastojka, a bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je
- 2 l mleka
- 200 ml jogurta
Priprema
U šerpi, na srednjoj temperaturi, zagrejte mleko. Kad se na ivici šerpe pojave mehurići. Prespite ga u veću posudu, pa pustite da se hladi. Zasebno, u činijicu stavite jogurt i toplo mleko i promešajte. Mešavinu sipajte u veliku posudu, trećinu po trećinu. Svaki put kad sipate dobro promešajte. Pokrijte i ostavite na toplom, 6 do 8 sati. Gotov jogurt stavite u frižider na 8 sati. Prijatno!
Možda vas zanima:
BELA TOPLA ČOKOLADA Slatka i kremasta, poći će vam voda na usta
Zagrejaće vas u kišnim jesenjim danima, a uspeva svima.
PINK LATE Aromatična kafa osvaja na prvi gutljaj, a ovo povrće joj daje boju
Neobične boje i jake arome, pravićete stalno.
CRNO MLEKO Odlično za kožu i varenje, a energetska bomba u jednoj šoljici
Drugačije i zdravo mleko, a preukusno, pravićete stalno.
PRELIV NE MOŽE BITI UKUSNIJI Napravite ćufte u neodoljivom sosu, prste ćete polizati
Ručak je za poželeti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)