POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.
Potrebno je
- 250 g testenine
- 1 konzerva tunjevine
- 2 paprike
- 10 maslina
Za preliv:
- 2 kašike jabukovog sirćeta
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica senfa
- ½ limuna
Priprema:
Skuvajte testeninu. Tunjevinu izvadite i ocedite od ulja. Masline isecite napola. Papriku ispecite u rerni da omekša. Stavite u činiju ohlađenu testeninu, dodajte tunjevinu, iseckane i oljuštene paprike, masline. Posolite po ukusu i izmešajte. Dobro izmešajte sve sastojke za pastu da se sjedine i sipajte u činiju, pa izmešajte.
Možda vas zanima:
TESTENINA SA TUNJEVINOM RUČAK ZA ČISTU DESETKU Pravi se lako, a bićete siti satima
Savršena predlog za dane posta.
TESTENINA SA LIMUNOM Osvežavajući ručak za vrele, letnje dane po receptu bez mane
Kremasto jelo obožavaće cela porodica.
BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i sočna, bićete siti satima.
PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta, a bićete siti satima
Pravi se lako, a pojede brzo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)