BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM Za savršeno popodne, a miriše na ljubav
Sočni kolač nestaće sa stola odmah.

Potrebno je
Možda vas zanima:

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

DUNAVSKI TALASI Kremasti desert sa višnjama od kog će vam poći voda na usta
Sočan i kremast voćni kolač.

BLEDSKA KREMPITA Poslastica koju je najviše voleo Josip Broz Tito
Neodoljivu poslasticu osmislio je poslastičar Ištvan Lukačević 1953.godine, na Bledu.

FRANCUSKA KREMPITA SLAĐA OD KLASIČNE Mekana poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Sočna i slatka, za pravo uživanje.
- 250 g brašna
- 150 g šećera
- 100 g margarina
- 3 jaja
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kesica vanilin šećera
- 300 g očišćene i narendane bundeve
- 300 g očišćene i narendane i oceđene jabuke
- cimet po želji
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Jaja i šećer umutite pa dodajte omekšali margarin i sve zajedno sjedinite. Smesi dodajte brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer i cimet . Dodajte narendanu bundevu i narendane jabuke, pa dobro umutite i sipajte u pleh. Pecite kolač 35 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)