SLADOLED TORTA Pravi se od samo 3 sastojka, a rashlađiće vas u toplim prolećnim danima
Uspeće i početnicima, a pomera granice dobrog ukusa.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SLADOLED TORTA Očaravajuća poslastica koja se ne odbija, lagana i kremasta, svaki trud se isplati
Poslastica savršena za vrele letnje dane osvežiće vas u trenu.

SLADOLED TORTA SA JAGODAMA Fenomenalna poslastica koja miriše na ljubav
Poslastica idealna za tople dane nikoga neće ostaviti ravnodušnim, najbolje odmah stavite duplu meru.

GREJS KELI TORTA Kremasta poslastica od koje će vam poći voda na usta
Raskošna poslastica savršena je za svaku svećanu trpezu.

DOBOŠ TORTA Čuvena mađarska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu
Raskošna torta bogatog ukusa pun je pogodak za rođendane i bitne događaje.
- 250 g zaslađene slatke pavlake
- 2 kašike krema od lešnika
- 300 g napolitanki
Priprema
Umutite slatku pavlaku, pa dodajte dve kašike krema. Dobro izmiksajte i smesu podelite na četiri jednaka dela. Sa strane pripremite dublji, pravougaoni kalup (otprilike mera 21x11), premažite ga uljem i obložite providnom, kuhinjskom folijom. Četvrtinu smese rasporedite ravnomerno po kalupu, pa po tome poređajte napolitanke. Zatim nastavite tako dok ne potrošite sve sastojke, a imajte na umu da poslednji sloj treba da bude fil od krema i slatke pavlake. Kad završite ređanje, poravnajte poslednji sloj, prekrijte ga providnom folijom i odložite u zamrzivač na dva sata.

ČUPAVI KOLAČ OD BUNDEVE Mirisan i mekan kao pamuk, za prave sladokusce
Mirisni desert oduševiće i one koji ne vole bundevu.

KOLAČ OD POMORANDŽE Aromatični desert koji uspeva svima, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a osvežiće vas u trenu.

KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom kiselkasto-slatkom spoju, a super idu uz čaj
Prave se brzo i lako, a izuzetno ukusni.

SLATKA PROJA SA DŽEMOM Klasik na drugačiji način, po receptu bez mane
Ako volite klasičnu proju, njenu slatku verziju ćete obožavati.

ČERVIŠ Čuveni nemački desert s višnjama koji se topi u ustima
Sladak i ukusan, pravićete stalno.
Komentari (0)