SLADOLED OD KOKOSA Savršen letnji desert koji miriše na more i plažu, po receptu bez premca
Ako volite kokos, ovaj sladoled ćete obožavati.
Potrebno je
- 4 šolje punomasnog kokosovog mleka
- pola čaše meda
- 1 + pola kašike čistog vanilinog ekstrakta
Dodaci:
- orašasti plodovi
Priprema:
U velikoj činiji pomešajte kokosovo mleko (ili krem), med i ekstrakt vanile. Mikserom dobro promešajte sastojke kako bi se stvorila homogena smesa. U nju možete dodati po želji orašaste plodove poput oraha, kikirikija, lešnika… Smesu prebacite u plastičnu kutiju i stavite je u zamrzivač na minimum sat vremena. Servirajte sladoled i uživajte.
Možda vas zanima:
DOMAĆI SLADOLED OD BOROVNICA Treba vam samo 3 sastojaka, a bolji skoro niste jeli
Najbolje odmah stavite duplu meru.
SLADOLED OD BANANA I KIKIRIKI PUTERA Potrebno vam je samo 3 sastojaka, a svi će vam tražiti recept
Ukusa koji se pamti, najbolje odmah stavite duplu meru.
DOMAĆI SLADOLED OD PISTAĆA Osvežiće vas i zasladiti u trenu, a potrebno vam je samo 5 sastojaka
Kremast i neodoljiv, ukusa koji priča priče.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)