TRI KROMPIRA I TRI JAJETA Ovo je sve što vam je potrebno za najukusniju i najbržu pitu
Ovaj recept je idealan za sve one trenutke kada želite nešto jednostavno i brzo, a opet dovoljno izdašno da nahranite celu porodicu
Petak, 05. dec 2025.
Ovaj recept je idealan za sve one trenutke kada želite nešto jednostavno i brzo, a opet dovoljno izdašno da nahranite celu porodicu
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Tope se u ustima
Tope se u ustima
Sogan dolma je tradicionalno tursko jelo, koje veoma podseća na punjene paprike
Probajte ih, nećete se pokajati
Probajte ribu na manastirski način. Ukus je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok. Pratite recept i uživajte!
Ako nemate vremena za klasičnu musaku, probajte da napravite varijantu bez mesa koja će vas oduševiti
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Nekadašnji teniser poznat je kao veliki gurman, ali i kao neko ko obožava da kuva. U njegovim specijalitetima najviše uživaju supruga Brena, sinovi Viktor, Filip i Stefan, kao i unuk Aleksandar, kojima je baš ova baklava jedna od omiljenih. Sočna i mekana, a nije preslatka, pa ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Treba vam samo 3 sastojka i malo vremena.
Savršeno idu uz kafu ili čaj.
Puno ime ove torte je U čast Njegovog kraljevskog visočanstva princa regenta Leopolda Karla Jozefa Vilhelma Ludviga Vitelsbaha fon Bajerna. Ima sedam korica koje simbolizuju sedam bavarskih oblasti. Raskošna i prepuna čokolade, ukrasiće i najsvečaniju trpezu.
Kremasta i slasna, po ukusu joj nema ravne.
Priprema je nikad brža, a ukus fantastičan.
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.