
KAKO DA HLEB PONOVO BUDE SVEŽ I HRSKAV? Primenite ovaj jednostavan trik, bićete oduševljeni
Trik je jednostavan, a hleb će biti kao tek kupljen.
Četvrtak, 13. mar 2025.
Trik je jednostavan, a hleb će biti kao tek kupljen.
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
Služite ga vrućeg uz prilog po želji.
Služite ga vrućeg uz prilog po želji.
Služite uz prilog po želji.
Ovakav hleb može da traje i nekoliko dana.
Svečana i raskošna, uzećete parče više.
Panetone, tradicionalni italijanski specijalitet, pravi se za Novu godinu i Božić, a originalno dolazi iz Milana. To je sladak hleb od testa sa sušenim voćem, citrusima i orašastim plodovima karakteristične lagane i prozračne teksture i bogatog ukusa.
Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica i novinarka, svakom novom knjigom oduševi vernu publiku. Iako poznata kao veliki gurman, vrlo je umerena zbog čega ima zavidnu liniju. Jednom prilikom je podelila ovaj recept za turski hleb iz tiganja, poznat po tome da se ne mesi, a bude preukusan i mekan kao duša. Upravo on je omiljen njenoj ćerki Mili i zetu Ivanu, koji obožavaju Mirjaninu kuhinju.
Savršen za praznike...
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
Toliko je dobar da ćete zaboraviti na pekaru.
Ako prženje mesa dovede do toga da jelo bude masno, primenite jednostavne, a korisne savete.
Napravite ovaj neodoljivi specijalitet po receptu Zorice Pavlović iz Požarevca
Donosimo vam recept za tradicionalni indijski hleb, prste da poližete.
Svaki zalogaj je raj za nepca, a čokolada mu daje poseban šmek.
Služite za večeru ili doručak, uz prilog po želji.