

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

DOMAĆI HLEB SA KROMPIROM Mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji
Služite vrućeg uz prilog po želji.

KAKO DA HLEB PONOVO BUDE SVEŽ I HRSKAV? Primenite ovaj jednostavan trik, bićete oduševljeni
Trik je jednostavan, a hleb će biti kao tek kupljen.

MCHADI Gruzijski kukuruzni hleb sa sirom mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.

DOMAĆI HLEB Mekan kao duša i ukusan, po receptu bez mane
Služite ga vrućeg uz prilog po želji.

DOMAĆI HLEB IZ TIGANJA Pravi se lako, a mekan kao duša
Služite uz prilog po želji.

INTEGRALNI HLEB SA ČIA SEMENKAMA Zdrav i ukusan, samo dodajte omiljeni prilog
Ovakav hleb može da traje i nekoliko dana.

TORTA LEDENA KRALJICA Kraljica svake svečane trpeze nema koga neće ostaviti ravnodušnim
Svečana i raskošna, uzećete parče više.

ITALIJANSKI PANETONE HLEB OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Tradicionalan i prazničan, svaki zalogaj je gurmanski raj
Panetone, tradicionalni italijanski specijalitet, pravi se za Novu godinu i Božić, a originalno dolazi iz Milana. To je sladak hleb od testa sa sušenim voćem, citrusima i orašastim plodovima karakteristične lagane i prozračne teksture i bogatog ukusa.

BRZI TURSKI HLEB IZ TIGANJA Recept Mirjane Bobić Mojsilović koji svi obožavaju
Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica i novinarka, svakom novom knjigom oduševi vernu publiku. Iako poznata kao veliki gurman, vrlo je umerena zbog čega ima zavidnu liniju. Jednom prilikom je podelila ovaj recept za turski hleb iz tiganja, poznat po tome da se ne mesi, a bude preukusan i mekan kao duša. Upravo on je omiljen njenoj ćerki Mili i zetu Ivanu, koji obožavaju Mirjaninu kuhinju.

BRIOŠ HLEB Brzo ga umesite i zadivite goste, ukus je zaista neprevaziđen
Savršen za praznike...

UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.

DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.

DOMAĆI RAŽANI HLEB Kao osmišljen za savršeno jutro, a biće ukusan i hladan
Toliko je dobar da ćete zaboraviti na pekaru.

PRŽENO MESO JE MASNO I TVRDO? Dodajte ove 2 namirnice i biće sočno i mekano kao duša
Ako prženje mesa dovede do toga da jelo bude masno, primenite jednostavne, a korisne savete.