
BEZGLUTENSKI KUKURUZNI HLEB Zdrav i ukusan, a biće svež danima, ukusa koji govori 1000 jezika
Samo dodajte prilog po želji.
Utorak, 24. jun 2025.
Samo dodajte prilog po želji.
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Savršen vruć, a ukusan i hladan.
Savršen vruć, a ukusan i hladan.
Zdrav i ukusan, osvojiće vas na prvi zalogaj.
Brza i mirisna, samo dodajte prilog po želji.
Mekan i sočan, pravi raj za nepca.
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.
Služite vrućeg uz prilog po želji.
Trik je jednostavan, a hleb će biti kao tek kupljen.
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
Služite ga vrućeg uz prilog po želji.
Služite uz prilog po želji.
Ovakav hleb može da traje i nekoliko dana.
Svečana i raskošna, uzećete parče više.
Panetone, tradicionalni italijanski specijalitet, pravi se za Novu godinu i Božić, a originalno dolazi iz Milana. To je sladak hleb od testa sa sušenim voćem, citrusima i orašastim plodovima karakteristične lagane i prozračne teksture i bogatog ukusa.