DESERTI SA DŽEMOM Mekani kao duša, a tope se u ustima, biramo samo one najbolje
Sočne krofne, čuvena torta ili starinske knedle, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Sočne krofne, čuvena torta ili starinske knedle, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Kao izmišljene za jesen, a ukućani će stajati u redu za još.
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Slatke i drugačije, nema ko vam neće tražiti recept.
Sočne i mekane kao duša, a ukućani će stajati u redu za još.
Izdašne i jeftine, a neodoljivo slatke.
Ako volite klasične knedle, ove sa breskvama ćete obožavati.
Desert na kome su odrasle generacije.
Fenomenalne i sočne, popraviće vam dan u trenu.
Klasik bez premca, pravićete stalno.
Klasik na drugačiji način, za one koji vole kokos.
Sočne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
Sočne i slatke, za prave sladokusce.
Knedle, nastale u Beču, prave se od mekog dizanog i kuvanog testa, punjene su aromatičnim džemom od šljiva, posute makom i šećerom, te prelivene sosom od vanile ili rastopljenim maslacem, pravo su poslastičarsko čudo. Ako ih do sada niste probali, obavezno to uradite, nećete se pokajati. Savršene su.
Ako volite klasične knedle, ove ćete da obožavate. Slatke i mekane, pravićete ih stalno.
Jede vam se nešto slatko, a nemate ideju šta da napravite? Imamo predlog za vas, napravite knedle sa makom. Drugačije i preukusne, osvojiće vas od prvog zalogaja.
Ovo je jedan od onih recepta koji se prenose s generacije na generaciju.