POSNI BEŠAMEL SOS Savršen uz lazanje sa pečurkama i ribu, ukusom je nadmašio i original
Dodaće na ukusu svakom jelu.
Petak, 05. dec 2025.
Dodaće na ukusu svakom jelu.
Tajna kremastog bešamela je u postepenom dolivanju mleka u maslac i brašno
Kremast i preukusan, baš kao onaj iz restorana.
Kremast i preukusan, baš kao onaj iz restorana.
Pravi se lako, a daće šmek svakom jelu.
Daće šmek svakom jelu.
Kremast i preukusan, a priprema je tako jednostavna.
Savršen uz ribu ili meso.
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.
Najbolje ga služite uz lazanje, bićete oduševljeni ukusom.
Savršen sos dodaće na ukusu svakom jelu, a priprema je tako jednostavna.
Tradicionalan francuski sos od putera i brašna dodaće na ukusu svakom jelu.
Dodajte ga uz ribu ili testeninu i osetite eksploziju ukusa.
Najčešće greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama.
Česte greške potkradu se i iskusnim domaćicama, proverite da li ih i vi radite.
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
Dodajte ga vašem jelu i osetite eksploziju ukusa. Sjajno se slaže sa ribom, povrćem, testeninom...
Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka i dobićete savršen umak za jela sa mesom i ribom.