OBLANDE Brzi i jeftini slavski kolači skupog ukusa, uspevaju svima, a poći će vam voda na usta
Gotove za 15 minuta, a nestaće sa stola čim se postave.
Petak, 22. nov 2024.
Gotove za 15 minuta, a nestaće sa stola čim se postave.
Slavska trpeza ne može da prođe bez njih, a postoje brojni načini pripreme, sa različitim sastojcima. Mi vam donosimo tradicionalni recept, za ovaj neodoljivi slatkiš.
Oblande su neizostavni deo slavske trpeze. Možete ih praviti posne ili mrsne. Postoji više recepata, a mi vam donosimo onaj tradicionalni. Slatke i mekane, bolje odmah napravite duplu meru.
Oblande su neizostavni deo slavske trpeze. Možete ih praviti posne ili mrsne. Postoji više recepata, a mi vam donosimo onaj tradicionalni. Slatke i mekane, bolje odmah napravite duplu meru.
Oblanda sa smokvama i orasima se napravi veoma brzo, a veoma je izdašna i dobićete mnogo štanglica.
Ovi kolači su posni i odlična poslastica za slave.
Sitni kolači koje obožavaju sve generacije.
Kolač koji će da vas podseit na nedeljna popodneva, baku i deku..
Izdašan slatkiš koji može da stoji 2-3 dana u zatvorenoj posudi.
Grilijaš oblanda je izdašan kolač za slavu, imaćete mnogo kolačića, a veoma je ukusna.
Oblanda je gotova za 15 minuta, a preukusna.
Trobojna oblanda je kolač koji lepo izgleda kada se iseče, a ukus se svima dopada.
Mogu da budu posne i mrsne, kako god želite
Jednostavan i najbrži recept za oblande sa čokoladom.
Slatki rolat sa bananicama je neizostavan na slavskim trpezama i drugim proslavama.
Lako i brzo se spremaju, a veoma su izdašne
Ovi sitni kolači se lako i brzo prave, a oduševiće goste ukusom i izgledom. Samo pratite savete koje smo dobili od iskusne kuvarice i nema šanse da vam ne uspeju!