ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna poslastica mekana kao duša, kao ona iz bakine kuhinje
Neodoljiva i sočna, za sve prilike.
Ponedeljak, 25. nov 2024.
Neodoljiva i sočna, za sve prilike.
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
Mirisna i preukusna, uzećete parče više.
Mirisna i preukusna, uzećete parče više.
Poslastica kojoj nije moguće odoleti, najbolje stavite duplu meru.
Klasik bez premca obožavaće cela porodica.
Neodoljiva i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Probajte ovu neodoljivu poslasticu po receptu Dragane Tošić iz Gornjeg Milanovca
Nestaće sa stola čim ih postavite.
Slasna i neodoljiva, nestaće za stola istog momenta.
Preukusna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Poslužite je za užinu ili desert, bićete oduševljeni.
Ako želite da se zasladite u vreme posta, napravite štrudlu sa orasima. Jednostavno se pravi, a osvaja na prvi zalogaj.
Jednostavno se pravi. Ukusna, mekana i posle nekoliko dana.
Savršen izbor kada želite da obradujete ukućane specijalitetom od kiselog testa.
Ova štrudla može da stoji i nekoliko dana u plastičnoj kutiji ili obmotana providnom folijom.
Ima li išta lepše nego kada se kućom širi miris testa koje se peče u rerni? A još kada je to štrudla s makom! Niko ne može da dočeka da je domaćica izvadi iz rerne.
Kada vam hitno treba slatkiš, napravite ovaj rolat.