ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Ponedeljak, 29. apr 2024.
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.
Ako imate već isečene tanke šnicle i ne znate šta ćete sa njima, pa lako je, stavite ih u rernu i za sat vremena su gotove
Hrskave šnicle ćete lako napraviti uz panko prezle. To su krupnije prezle koje se bolje prilepe uz meso, a manje ulja upiju. Ne brinite, dajemo vam recept kako da ih napravite.
Poslužite sa barenim povrćem ili pirinčem.
Servirajte meso uz kuvani krompir ili umak od rena.
Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.
Ovako pripremljene šnicle nakon prženja dugo biti sveže i mekane, što je velika prednost za domaćice koje provode na poslu više od osam sati.
Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.
Dodajte kuvani krompir ili povrće i imaćete fantastičan ručak.
Meso je izvanredno mekano, umak je baš fino kremast, sve je potaman
Nije tu ništa komplikovano.
Vikend ručak za celu porodicu.
Svima će se dopasti.
Ljubitelji mesa će biti oduševljeni ovim receptom.