JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
Sreda, 30. okt 2024.
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
Obožavaćete ovaj ručak, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Obožavaćete ovaj ručak, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Držaće vas dugo sitim, a ukućani će stajati u redu za još.
Fenomenalno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a pravi je raj za nepca.
Šnicle na drugačiji način, ukusa koji se pamti.
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.
Ako imate već isečene tanke šnicle i ne znate šta ćete sa njima, pa lako je, stavite ih u rernu i za sat vremena su gotove
Hrskave šnicle ćete lako napraviti uz panko prezle. To su krupnije prezle koje se bolje prilepe uz meso, a manje ulja upiju. Ne brinite, dajemo vam recept kako da ih napravite.
Poslužite sa barenim povrćem ili pirinčem.
Servirajte meso uz kuvani krompir ili umak od rena.
Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.
Ovako pripremljene šnicle nakon prženja dugo biti sveže i mekane, što je velika prednost za domaćice koje provode na poslu više od osam sati.
Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.