Kremasta i pikantna, pravićete i kada nije post.
Potrebno je:
- 100 g pečene paprike
- 100 g dimljenog tofua
- 50 g oraha
- sok od 1/2 limuna
- 1 čen belog luka
- so, biber i suvi začini po ukusu
- 1 kašičica ekstra devičanskog maslinovog ulja
Priprema:
Sastojke stavite u blender i dobro izblendajte, sve dok ne dobijete kremastu smesu. Onda ostavite 15 minuta da urnebes odstoji i ukusi se sjedine.
Možda vas zanima:
URNEBES SALATA PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Gotova za 5 minuta i ljuta, super ide uz roštilj
Pravi se lako, a dodaje na ukusu svakom jelu.
PRAVA URNEBES SALATA Kao ona kafanska-kremasta, ljuta i spremna za 5 minuta
Savršenog ukusa, daće šmek svakom jelu.
URNEBES SALATA ZA PRAVE GURMANE Aromatična i začinjena, daće šmek svakom jelu
Ako volite jake i začinjene ukuse, urnebes salatu ćete obožavati.
URNEBES SALATA Omiljeni prilog uz meso i razna druga jela
Pikantna salata savršeno se slaže sa roštiljskim mesom. Napravićete je brzo i lako.
POSNA URNEBES SALATA SAVRŠENO PARIRA ORIGINALU Daje šmek svakom jelu
Kremasta i pikantna, pravićete i kada nije post.
POSNI MAJONEZ ODLIČNO IDE UZ SARME Gust i kremast, daće šmek svakom jelu
Pravi se lako, a nema kome se neće svideti.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
Komentari (0)