OVAKO SE PRAVI NAJUKUSNIJI SUTLIJAŠ Pravi starinski slatkiš od samo par sastojaka
Sočan i ukusan nezamenljiv je deo trpeze.

Sutlijaš
Možda vas zanima:
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.

STARA POSLASTICA SVIMA OMILJENA Probajte ovaj recept na ČAŠE i lenja pita će vas mamiti da uzmete još!
Nema ko ne voli ovaj ukusan desert.
KREMASTA NORVEŠKA FANTAZIJA Verdens beste zvanično najlepša torta na svetu
Kad je jednom napravite, pravićete je stalno.

JEDNOSTAVNI DESERT BEZ PEČENJA Osetite čari orijenta u malim zalogajima
Kremasto i sočno.
Sastojci:
3/4 šolje belog šećera
1 šolja hladne vode
6 kašika kukuruznog skroba
200 g krem šlaga
1 kašika ružine vode
Priprema:
Mleko i šeć er prokuvajte zajedno u loncu. Zatim, umutite vodu i kukuruzni skrob u glatku smesu, pa dodajte u mleko i šećer. Kuvajte mlečnu smešu na srednjoj vatri dok se ne zgusne oko 15 do 20 minuta. U posebnoj činiji umutite krem šlag s vodom i ružinom vodom. Potom sve zajedno sjedinite i ostavite u frižideru dok se potpuno ne ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)