RIBA SA POVRĆEM IZ RERNE Zdrav obrok bogat proteinima, a maslinovo ulje mu daje dodatni šmek
Zdrav i ukusan obrok se lako sprema, a recept je namenjen pogotovo ljubiteljima ribe.
Sastojci:
Potrebno je:
1 kg ribe (koju volite)
1 glavica crnog luka
1 kesa mešavine povrća
po želji začin za ribu
1 limum
Priprema
Stavite ribu na pek papir, sipati povrće iz kese oko nje (ili ako imate više vremena seckajte sveže), poređati kolutove luka okolo i sve začiniti i preliti malo maslinovim uljem. Staviti preko ribe ponovo pek papir i peći oko 60 minuta na 200 C. Kada je gotova, iseći jedan limun malo ga iscediti preko ribe, a ostatak ostaviti uz povrće. Prijatno!
OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Doručak za dan pun energije i vitku liniju
Sočna i ukusna, a maline joj daju poseban šmek.
Rolnice sa smokvama i kozjim sirom – Savršena gurmanska kombinacija slatkog i slanog
Ako ste ljubitelj neobičnih kombinacija ukusa, rolnice sa smokvama i kozjim sirom su idealan izbor. Spoj slatkoće smokava i pikantnosti kozjeg sira stvara pravi gurmanski doživljaj.
OVSENA ČOKOLADNA KAŠA Lagan doručak za savršen početak dana, a ne morate da brojite kalorije
Med daje poseban šmek, za pravo uživanje.
POTAŽ OD BUNDEVE Aromatičan i mirisan, a kao stvoren za početak jeseni
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete moći da ostanete na samo jednom tanjiru.
RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
Komentari (0)