TAJNI RECEPT BUREGDŽIJA Pravi bosanski burek, koji ste oduvijek tražili
Savršen recept za domaćinski burek
SASTOJCI:
- 500 g kora za pite i savijače
- 750 g mesa
- 350 g luka
- sol
- biber
- ukupno cca 100 ml ulja
- 350 ml vode
- 2 dl mineralne vode
Peći 45 min na 160 C i još 15 min okrenut na drugu stranu.
Možda vas zanima:
DOMAĆA BIG MEK SALATA Neodoljivo podseća na popularni hamburger
Salata koja neodoljivo podseća na popularni hamburger
VRHUNSKA DOMAĆA POSLASTICA Starinska Reforma torta, prosto neodoljiva
Kremasta tekstura i čokoladni ukus koji osvaja već pri prvom zalogaju
BOLJA OD GIBANICE Domaća pita sa sirom, jedan sastojak je čini posebnom
Recept za pitu koja zaista ima neodoljiv ukus. Veoma lako se priprema, a sastojke već imate kod kuće.
SOČNI MIRISNI BUREK ko iz pekare, ali od gotovih kora, za samo sat vremena na vašem stolu
Ko će da izlazi napolje po ovoj zimi?! Bolje da doručak napravite sami i iznenadite ukućane,
MEKANE KIFLICE POSNE NA VODI Prave se brzo i lako, a zagrejaće vam dušu i telo
Brze i sočne kiflice koje se lako prave, uspeće i potpunim početnicima. Savršeno predjelo ili prilog nekom jelu, pravićete ih stalno.
ROLNICE SA SPANAĆEM Bogatog nadeva i hrskavih kora, stalno ćete da ih pravite
Napravite ove preukusne rolnice sa spanaćem. Mekane iznutra, sa bogatim filom od spanaća i sira, a spolja hrskave. Možete da ih jedete samostalno ili uz neki prilog, šolju jogurta, po izboru.
POSNA PITA SA ŠLJIVAMA I ČOKOLADOM Savršen voćno - čokoladni hrskavi spoj
Slatkog, čokoladnog ukusa i hrskavih kora. Napravite pitu sa šljivama i čokoladom i bićete oduševljeni. Prava posna rapsodija spojena u ovu poslasticu.
GIBANICA SA SIROM Ovakvu do sada niste jeli, hrskava kora i testo meko kao duša
Spolja sa hrskavim korama, a unutra mekog nadeva. Toliko je dobra, da stavite odmah duplu meru.
SUDŽUK Jeftin kolač koji se lako priprema, stavite odmah duplu meru
Starinski kolač sa orasima, koji se brzo i lako pravi. Sastojci su jeftini a ukus neodoljiv. Možete da poslužite za slavsku trpezu, gosti će biti oduševljeni.
Komentari (0)