TAJNI RECEPT BUREGDŽIJA Pravi bosanski burek, koji ste oduvijek tražili
Savršen recept za domaćinski burek
SASTOJCI:
- 500 g kora za pite i savijače
- 750 g mesa
- 350 g luka
- sol
- biber
- ukupno cca 100 ml ulja
- 350 ml vode
- 2 dl mineralne vode
Peći 45 min na 160 C i još 15 min okrenut na drugu stranu.
Možda vas zanima:
SLASNI BUREK SA MLEVENIM MESOM Pravi raj za nepca, uzećete parče više
Sočan i slasan, prste da poližete.
BUREK SA MESOM Savršen za svako doba dana,a odlično ide uz jogurt
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.
SAVRŠEN DORUČAK Domaći burek sa mesom od gotovih kora, gotov očas posla!
Mirišljavi burek biće na vašem stolu za manje od jedan sat.
BUREK SA MESOM Za savršen početak dana, a još bolji od kupovnog
Sočan i slasan, za pravo zadovoljstvo.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)