PRAZAN POSNI BUREK Sočan i slasan, a pravi se brzo i lako, prste da poližete
Ako volite klasičan burek, ovaj ćete obožavati.
Četvrtak, 02. maj 2024.
Ako volite klasičan burek, ovaj ćete obožavati.
Drugačiji, a još ukusniji, pravićete stalno.
Uskoro počinje Uskršnji post i mnoge domaćice mogu da se nađu u dilemi šta da prave. Ovaj sočni burek pravi se lako a idealan je za bilo koje doba dana. Možete da dodate posno kiselo mleko ili sojin jogurt kao prilog.
Uskoro počinje Uskršnji post i mnoge domaćice mogu da se nađu u dilemi šta da prave. Ovaj sočni burek pravi se lako a idealan je za bilo koje doba dana. Možete da dodate posno kiselo mleko ili sojin jogurt kao prilog.
Sočnog nadeva i hrskavih kora, dodajte prilog po želji i uživajte.
Sočan i preukusan, uzećete parče više.
Slane i slatke, sa mesom, sirom ili voćem, raspametiće vas ukusom.
Mnogima je kupovni burek omiljeni izbor za doručak. Napravite domaći burek sa mesom i bićete oduševljeni. Spoj hrskavih kora sa sočnim filom od mesa, raj je za nepca.
Ukusno jelo sa patlidžanom, poznato po legendi koja ga prati. Naime, muž je tražio ženi 4 dana da ga pravi. Peti dan, nestalo je maslaca, zbog čega je muž pao u nesvest, pa je žena povikala: "Imam bayldi" ili Imam se onesvestio, po čemu je ovo jelo i dobilo ime.
Burek će biti spreman za jelo za jedan sat. Pripremite jogurt i uživajte u savršenom doručku.
Malo je verovatno da u čitavoj Srbiji ne postoji neko ko ne voli burek
Kada je jednom probate, uvek ćete je praviti.
Jednostavan za pripremu, a niko neće primetiti razliku u odnosu na onaj iz pekare.
Ne može da vam se ne dopadne.
Savršen doručak uz šolju jogurta.
Pravićete ga stalno.
Napravite ga koliko već sutra.
Nema više razloga da idete u pekaru i da ga kupujete, kad možete sami da ga napravite.