PILETINA I KROMPIR klasična kombinacija koja fantastično funkcioniše BEZ PRLJAVIH SUDOVA
Piletini i krompirune treba puno da zasjaje - uz vino i senf koji ovoj kombinaciji daju posebnu aromu garantujemo da će vam postati novi gastro favorit.
Veliki plus ovom jelu je što se sve pravi u samo jednom tiganju što znači da nema gomile prljavih sudova posle ručka.
Ručak iz tiganja
Sastojci:
4 krompira
1 crni luk
2 filea pilećeg mesa
1 kašika senfa
1 dl suvog belog vina
ulje
so, biber
Priprema:
Krompir i crni luk oljuštite. Meso i povrće iseckajte na kockice.
Na ulju propržite piletinu koju ste marinirali sat vremena sa malo ulja i senfa.
Krompir prokuvajte 20 minuta da ne bude skroz tvrd, procedite i ubacite u tiganj.
Pred kraj dodajte sitno seckani crni luk, vino, začinite po ukusu i krčkajte da se ukusi povežu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)