UKUSNIJE MESO NISTE SKORO JELI Neverovatno sočne šnicle sa crnim i belim lukom
Ljubitelji mesa će biti oduševljeni ovim receptom.
Sastojci:
500 g svinjskih šnicli
6 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike brašna
so i biber
Priprema:
Šnicle izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i propržiti šnicle sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvaditi na tanjir. U istom ulju kratko prodinstati iseckani crni luk na rebarca. Dodati brašno, iseckani beli luk, naliti čašom vode i prokrčkati nekoliko minuta. Posoliti, pobiberiti, vratiti šnicle i zajedno na tihoj vatri krčkati dok šnicle potpuno ne omekšaju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SVIMA OMILJENI RUČAK, A BRZO JE GOTOV Ovako spremljene šnicle su toliko mekane i sočne da se tope u ustima!
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
OTMENO JELO Kuvana junetina na bečki način je veoma sočna i ukusna
Servirajte meso uz kuvani krompir ili umak od rena.
ZAČINJENO MESO Sočni aromatični zalogaji na portugalski način
Meso pripremljeno na ovaj način odlično ide uz krompir ili povrće.
SOČNE KRMENADLE KAKVE NISTE JELI! Ovako pripremljene šnicle su mekane i ukusne
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
OSVEŽAVAJUĆI TIRAMISU SA LIMUNOM Savršeni spoj sa voćem kome rum daje posebnu čar
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
MUSAKA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani, a greje dušu i telo
Probajte i uverite se zašto je toliko dobra.
DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE U MLEVENO MESO Ćufte će biti sočne i neverovatno ukusne
Poslušajte savete iskusnih domaćica za sočno i mekano mleveno meso.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet za sva vremena koji svakom kašikom krepi organizam
Jedan tanjir vam neće biti dovoljan. Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)