NEPREVAZIĐENI PREBRANAC! Ipak, ovo je neka malo drugačije verzija - dopašće vam se
Svakako je ukusan.
Neprevaziđeni prebranac
Sastojci:
500 g pasulja
500 g crnog luka
500 g domaće kobasice
1 šolja suncokretovog ulja
3 lista lovora
aleva paprika
so, biber
Priprema:
Pasulj uveče potopite u vodu pa ga ujutru procedite i stavite da se kuva. Tu prvu vodu prospite pa nalijte novu vodu, začinite i dodajte lovor. Kuvajte na laganoj vatri. Dok se kuva, ubacite kobasice koje ste prethodno prepolovili. Za to vreme isecite crni luk na šnite i propržite ga na ulju pa kad bude gotov, dodajte mu alevu papriku. U vatrostalnu tepsiju ili zemljanu posudu sipajte pasulj s kobasicom pa poređajte propržen luk pa novi red pasulja. Nalijte vodom u kojoj se pasulj kuvao i pecite oko 45 minuta na 200 stepeni ili dok se pasulj ne zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
NAJBRŽI TIRAMISU Treba vam samo 5 minuta, a svi će vam tražiti recept
Fenomenalan kolač sa kafom raspametiće i one koji ne vole slatko.
OČISTITE RERNU BRZO I LAKO Bez hemije i struganja satima, a sijaće se kao nova
Lak način za čišćenje rerne bez hemije, uz pomoć sode bikarbone i sirćeta.
POSNI PREBRANAC Klasik bez premca koji greje dušu i telo, pravi raj za nepca
Neverovatno ukusno jelo idealno je za obične dane ali i svečanu trpezu.
ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Sočne i aromatične, ovakve do sada niste jeli
Konkretno jelo dugo će vas držati sitim.
POSNA REFORMA TORTA Svečana poslastica raskošnog izgleda osvojiće i one izbirljive
Čokoladna poslastica sa orasima ukrasiće svaku trpezu, a ni malo ne zaostaje ukusom za originalom.
Komentari (0)