SAVRŠENA VEČERA Fantastičan omlet, jednostavan, a izvanrednog ukusa, uvek se traži dodatak!
Poslužite omlet uz sezonsku salatu.
Sastojci:
4 jaja
4 kašičice brašna
4 kašike mleka
1 kašičica ulja
2 kašike sira
1 prstohvat soli
Priprema:
Umutite jaja, dodajte brašno, mleko i so i umutite da nema grudvica. Ulje zagrejte u tiganju. Sipajte smesu od jaja i kad počne da se zgušnjava odozgo pospite sirom, poklopite, isključite ringlu i ostavite 2-3 minuta, pa poslužite.
Možda vas zanima:
OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
FRITATA ZA DORUČAK Omlet na italijanski način sa pečenicom i lukom, daje snagu za ceo dan!
Savršen doručak za dve osobe.
SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
NAJBRŽE MOGUĆE! Kiflice sa sirom od gotovih kora na stolu su za 30 minuta!
Kiflice se lako prave, a mogu biti odličan doručak ili večera.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Komentari (0)