NEMA KO OVO NE VOLI! Krompir sa dve vrste luka i mirišljavim začinom

Trpeza/ V.V.

19:30

Sezonski recepti 0

Aromatični krompir može da se jede kao obrok ili kao prilog uz meso i ribu.

NEMA KO OVO NE VOLI! Krompir sa dve vrste luka i mirišljavim začinom
Shutterstock

Sastojci:

600 g krompira

2 glavice crnog luka

5 čenova belog luka

1 sveža paprika

1 kašičica suve majčine dušice

Priprema:

Krompir oljuštite i isecite na manje komade. Posolite i pržite na zagrejanom ulju. Očišćen crni luk isecite na kriške i dodajte krompiru zajedno sa oljuštenim, ali celim čenovima belog luka. Povremeno promešajte. Kad je krompir skoro gotov, dodajte isečenu papriku i majčinu dušicu po ukusu. Još malo prodinstajte i poslužite.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading