JEDU SE S NOGU Neodoljive punjene teleće rolnice brzo će nestati sa vašeg tanjira
Ukusne su i lagane.
Punjene teleće rolnice
Sastojci:
1 veza bosiljka
8 tankih telećih šnicli (po 80 g)
so, biber
1 kašika senfa
400 g kupusa ribanca
2 kašike ulja
125 ml supe od kocke
Priprema:
Iseckati bosiljak. Šnicle posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Pomešati polovinu bosiljka i kiselog kupusa ribanca, pa time napuniti šnicle i uviti u rolnice. Pričvrstiti. Zagrejati ulje u tefl onskom tiganju, ispržiti rolnice, naliti supom i krčkati 15 minuta. Servirati uz pečeni ili bareni krompir (ili neko drugo bareno povrće).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEALNO ZA PUT Riblji ćevapi će oduševiti sve klince
Preukusni su.
MESNI ROLAT ZA CELU PORODICU Neodoljiv i prepun UKUSNOG fila, ovaj obrok će vam odmah postati omiljen
Oduševite se na prvi zalogaj.
PEČURKE U PAVLACI GOTOVE ZA POLA SATA Slasne i neodoljive, za savršen obrok
Preukusno jelo za one izbirljive.
AMERIČKA PITA SA JABUKAMA Savršen spoj testa i voća, uzećete parče više
Kolač ukusa koji se pamti, za pravo zadovoljstvo.
SOGAN DOLMA Turski aromatični delikates za one izbirljive, pravi se brzo a govori 5 jezika
Tradicionalno tursko jelo koje podseća na punjenu papriku, a slasno i sočno.
POSNA TORTA OD MLEVENOG KEKSA Smaže se začas, a uspeće i potpunim početnicima
Očaravajuća poslastica za sve prilike.
KAKO DA BRAŠNO OSTANE SVEŽE I DO GODINU DANA Potrebno je da uradite ovo i biće kao tek kupljeno
Postoje neka pravila kada je čuvanje brašna u pitanju. Na taj način neće doći do pojave moljaca ni propadanja od stajanja.
Komentari (0)