PREDJELO KAKVOG NEMA Idealne pihtije od RIBE svakome će se dopasti
Probajte i uverite se.
Pihtije od ribe i pirinča
Sastojci:
100 g pirinča
300 g ribljih fileta
2 kašike želatina
4 čena belog luka
so, biber
peršun
Priprema:
U dve razdvojene posude skuvajte ribu i pirinač, pa procedite. U topli fond od ribe razmutite dve kašike želatina, umešajte sitno seckani beli luk i peršun. Kuvanu ribu sitno iseckajte, pa je zajedno sa barenim pirinčem dodajte u sud. Posolite i pobiberite po ukusu, sve dobro izmešajte i dobijenu masu rasporedite u jednu ili više modli. Pihtije hladite četiri sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆE PIHTIJE PO BAKINOM RECEPTU Obavezno ih spremite za slavu
Tradicionalno srpsko jelo za koje postoji više recepata. Probajte naše pihtije koje su bistre i nisu masne.
NEKA VAM SE SVI DIVE Napravite najukusnije slavsko žito za Vidovdan
Strogo se vodite ovim receptom.
PREDJELO ZA POŽELETI Slana torta se ukusnim slojevima će vas raspametiti!
Pravićete je u svim prilikama.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)