BRZI HOT DOG KAKAV DO SADA NISTE JELI Slasan i pikantan
Napravite sami kod kuće hot dog. Gotovo je začas, a pojede se još brže. Potrebno vam je samo par sastojaka i začini, da dodaju ukus. Prijatno !
Potrebno je
- 4 viršle
- 100 g slanine
- 2 paradajza
- so
- origano
- 4 kifle
- majoneza po želji
- zelena salata
- senf po želji
Priprema
Prvo urolajte viršle u slaninu i zajedno sa kolutovima paradajza stavite u pleh . Pecite 25 do 30 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Posolite paradajz i stavite malo origana. Rasecite kiflu na pola pa namažite majonez . Dodajte paradajz i zelenu salatu. Stavite viršle u slanini u kifle, pa preko dodajte senf po ukusu.
OSVEŽAVAJUĆI TIRAMISU SA LIMUNOM Savršeni spoj sa voćem kome rum daje posebnu čar
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
MUSAKA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani, a greje dušu i telo
Probajte i uverite se zašto je toliko dobra.
DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE U MLEVENO MESO Ćufte će biti sočne i neverovatno ukusne
Poslušajte savete iskusnih domaćica za sočno i mekano mleveno meso.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet za sva vremena koji svakom kašikom krepi organizam
Jedan tanjir vam neće biti dovoljan. Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)