PIJANE KOBASICE Slasni i pikantni delikates koji će vas raspametiti ukusom, ovakve niste jeli
Neodoljive i začinjene, zagrejaće vam dušu i telo.
Sastojci:
- 500 g kobasica
- 700 g crnog luka
- 1 čaša piva
- 1 ljuta papričica
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Na ulju propržite kobasice, pa ih izvadite, i u istom ulju, propržite seckani crni luk. U tepsiju naređajte propržen luk pa dodajte kobasice i seckanu ljutu papričicu. Začinite po ukusu. Kobasice prelijte pivom i stavite tepsiju u rernu. Pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
AKO RADITE OVO KADA PRAVITE PALAČINKE BIĆE ŽILAVE Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Ako želite savršeno vazdušaste, mekane i ukusne palačinke, izbegnite sledeće greške.
CEZAR SALATA Rapsodija ukusa nastala 1924 godine osvaja od prvog zalogaja, za dane koji se pamte
Cezar Kardini, pre tačno jednog veka, napravio je najpoznatiju salatu na svetu. Sa godinama recept je menjan pa danas postoje brojne varijacije, ove obrok salate. Donosimo vam recept koji se smatra originalnim.
DALMATINSKA PAŠTICADA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, po tradicionalnom receptu
Popularno dinstano jelo od govedine kuvano u slatko kiselkastom sosu, nastalo u Dalmaciji, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
OČISTITE ZAGORELI TIGANJ ZA SAMO 20 DINARA Uz pomoć ove namirnice će se sijati kao ogledalo
Namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji očistiće zagorelo posuđe brzo i lako.
VIRŠLE NA 100 NAČINA Različita jela, od kroketa do salate, za konkretan obrok
Pohovani kroketi, domaćinski pasulj, francuska musaka, rol viršle sa slaninom, zapečena testenina, kremasta pasta, viršle u paradajz sosu, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)