BRZA PITA SA MESOM Bez kora, zagrejaće vam dušu i telo, ovakvu do sada niste jeli

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Fenomenalnog ukusa, gotova začas, pravićete je stalno.

pita sa mesom bez kora
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 gr mlevenog mesa 
  • 2 glavice crnog luka
  • 4 jaja
  • 2 dcl jogurta
  • 14 kašika brašna
  • pola  kesice praška za pecivo
  • so
  • i biber

Priprema

Luk i mleveno meso izdinstajte, posolite i pobiberite, pa ostavite da se prohladi. U jednoj posudi mikserom umutite jaja, brašno, jogurt i prašak za pecivo pa dodajte luk i meso. Preručite smesu u pleh obložen pek papirom i pecite pola sata na 200 stepeni. 

 

 


 

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading