KAKO DA STAROM HLEBU VRATITE SVEŽINU? Uz pomoć ova 2 trika biće mekan kao duša
Ne morate da bacate stari, tvrdi hleb. Postoje načini da mu povratite mekoću i svežinu.
1. Stavite hleb u mikrotalasnu
Stavite hleb u mikrotalasnu pećnicu. Za 50 sekundi ili malo duže, postaće mekan i aromatičan.
2. Zagrejte hleb u rerni
Možete da zagrejete hleb u rerni ako nemate mikrotalasnu pećnicu. Prvo hleb poprskajte vodom sa svih strana pa ga stavite u pleh i uključite rernu. Uključite da greje sa obe strane 5 do 10 minuta, postaće mirisan i mekan..
ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
POTPUNO PRIRODNI DETERDŽENT SA ULJIMA NARANDŽE Posuđe će mirisati na proleće i svežinu
Uštedećete novac, a dobićete potpuno bezbedan deterdžent.
KREMASTI KOLAČ SA ORAHOM Desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a topi se u ustima
Neodoljivi desert oduševiće i one izbirljive.
OFARBAJTE JAJA NA OVAJ NAČIN I DOBIĆETE NAJLEPŠU LILA BOJU Potpuno je prirodno a ispadnu neverovatna
Tradicionalni način farbanja cveklom potpuno je prirodan, a daje prelepu lila boju.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
Komentari (0)