ŠTA JE BRZINSKO POTAPANJE PASULJA Ispašće preukusan a dovoljno je samo 1 sat da bude u vodi
Olakšaće proces pripreme pasulja, jer nećete morati da čekate da odstoji satima u vodi.
Brzinsko potapanje pasulja
Ako nemate vremena da potapate pasulj 8 sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.
Na 1 šaku suvog pasulja dodajte 10 šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa 3 minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU PILETINU Napravite ovako i biće hrskava spolja, i mekana iznutra
Ako želite da piletina ispadne sočna, primenite ove jednostavne trikove iskusnih domaćica.
Komentari (0)