FARBANJE JAJA PENOM ZA BRIJANJE Dobićete šare zvezdanog svemira a najmlađi će biti oduševljeni
Verujemo da će ovu neobičnu tehniku najviše voleti oni najmlađi.
Skuvajte jaja pa ih ostavite da se ohlade. U posudu sa sirćetom stavite jaja i ostavite tako 20 minuta. Pripremite tanjir, penu za brijanje i prehrambenu boju. Nekoliko kapi boje sipajte na tanjir pa preko razmažite penom za brijanje. Mešajte kašikom boju i penu dok se ne sjedini. Kuvano jaje valjajte u penastu smesu dok ne dobijete efekat koji želite. Ponavljajte postupak i za sva preostala jaja. Na kraju, ostavite jaja na aluminijumskoj foliji par sati, da se boja što bolje primi. Isperite pod mlazem vode da uklonite višak boje i pene.
AKO RADITE OVO KADA PRAVITE PALAČINKE BIĆE ŽILAVE Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Ako želite savršeno vazdušaste, mekane i ukusne palačinke, izbegnite sledeće greške.
CEZAR SALATA Rapsodija ukusa nastala 1924 godine osvaja od prvog zalogaja, za dane koji se pamte
Cezar Kardini, pre tačno jednog veka, napravio je najpoznatiju salatu na svetu. Sa godinama recept je menjan pa danas postoje brojne varijacije, ove obrok salate. Donosimo vam recept koji se smatra originalnim.
DALMATINSKA PAŠTICADA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, po tradicionalnom receptu
Popularno dinstano jelo od govedine kuvano u slatko kiselkastom sosu, nastalo u Dalmaciji, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
OČISTITE ZAGORELI TIGANJ ZA SAMO 20 DINARA Uz pomoć ove namirnice će se sijati kao ogledalo
Namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji očistiće zagorelo posuđe brzo i lako.
VIRŠLE NA 100 NAČINA Različita jela, od kroketa do salate, za konkretan obrok
Pohovani kroketi, domaćinski pasulj, francuska musaka, rol viršle sa slaninom, zapečena testenina, kremasta pasta, viršle u paradajz sosu, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)