POSNA MARKIZA TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a uspeće svima
Neodoljiva poslastica pravi se lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
Potrebno je
- 300 g posnog keksa
- 250 g margarina
- 250 g šećera u prahu
- 200 g mlevenih lešnika
- 200 g posne čokolade
Priprema:
Umutite penasto margarin sa šećerom u prahu. Dodajte mlevene lešnike pa sve promešajte da se sastojci sjedine. Otopite čokoladu na pari, dodajte filu, pa promešajte. Umačite keks u malo vode pa ređajte na tacnu. Namažite fil preko keksa pa opet keks pa fil. Dekorišite otopljenom posnom čokoladom i pospite krupno seckanim lešnicima. Ostavite u frižideru da se ohladi, pa secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNA REFORMA TORTA Svečana poslastica raskošnog izgleda osvojiće i one izbirljive
Čokoladna poslastica sa orasima ukrasiće svaku trpezu, a ni malo ne zaostaje ukusom za originalom.
POSNA REFORMA TORTA Ni malo ne zaostaje za originalom, a pomera granice dobrog ukusa
Posna verzija čuvene Reforme ulepšaće svaku svečanu trpezu.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Svakim zalogajem osetite čaroliju bajke iz 1001 noći
Savršena poslastica za sve prilike, a posna.
POSNA MEDENA TORTA Očaravajuća poslastica za koju će vam svi tražiti recept
Fenomenalna torta od medenih kora savršeno će krasiti trpezu u vreme Uskršnjeg posta.
ČOKO MOKO Drugačiji rolat koji se sprema začas, a topi se u ustima
Neodoljiv slatkiš nestaće sa stola odmah.
NEODOLJIVE KARAMEL ŠTANGLICE Gotove začas, a nestanu sa stola čim se postave
Slatki zalogajčići raspametiće i one koji ne vole slatko.
IŠLERI Starinski kolačići po tradicionalnom receptu, kao izmišljeni za uživanje
Neodoljivi kolačići nestaće sa stola odmah.
ŠARLOTA SA JAGODAMA Raskošna poslastica u savršenom kremasto-voćnom spoju, pravi raj za sladokusce
Raspametiće i one izbirljive.
KREM BRULE Francuski penušavi slatkiš kome nije moguće odoleti, a miriše na vanilu
Napravite ovaj fenomenalni desert od vanile, žumanca i slatke pavlake.
Komentari (0)