FANTASTIČAN PREDLOG ZA DORUČAK Omlet sa feta sirom, jednostavan i jeftini obrok, koju svi znaju da spreme
Jaja su puna hranljivih sastojaka, a ako želite da spremite sebi odličnu i zasitnu večeru ili dočurak, isprobajte omlet sa feta sirom. Nikad jednostavniji i jeftiniji obrok, a toliko je ukusan da ćete ga često praviti. Ovaj omlet možete da spremate i za doručak, a ako želite možete da dodate i malo seckane paprike ili slanine.
Sastojci:
- suvi vlašac
- 3 jajeta
- 50 g feta sira
Priprema:
Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte vlašac i promešajte. Zatim stavite u tiganj u koji ste sipali malo ulja, pa posle 5 minuta dodajte seckanu fetu preko i još malo vlašca. Preklopite na pola, poklopite i ostavite da se prži još par minuta.
Možda vas zanima:
PREDLOZI ZA ĐURĐEVDANSKU TRPEZU Od pite i salate do paštete, dobićete brojne pohvale
Pastirska pita, gurmanska salata, francuski krompir ili pašteta, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
FENOMENALNI SITNI KOLAČI ZA ĐURĐEVDAN Tope se u ustima, a gotovi začas
Neodoljivi zalogajčići nestaće sa stola čim se postave.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
ZAGORELI TIGANJ POSTAJE KAO NOV Primenite ovaj jednostavan trik u koji su se uverili milioni
Namirnice svaka domaćica već ima u kuhinji, a trik je jednostavan.
SLOBODANOVA ŠVALER TORTA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Jaka i kalorična poslastica za sve sladokusce
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu po receptu Slobodana Radojičića iz Beča
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
Komentari (0)